Quan comences a
apreciar el menjar indi te n’adones que t’estàs integrant. Una nova cuina amb
sabors molt diferents als que estem acostumats comença a semblar-te, no només
particular, si no que també exquisita… el nostre periode d’aprenentatge ha
estat a Delhi. Passat els primers dies en que no suportes el menjar especiat
comences a notar-hi plaer, fins que el teu paladar comença a distingir els
diferents sabors, a diferenciar els ingredients malgrat les espècies. Una
àmplia gamma de plats a base de panner (formatge fresc de cabra), com son el
Palak panner (espinacs), Shahi panner.. ummm!! (salsa de tomàquet cremosa i
picant preparada amb ceba i pasta de anacards, amb una mica xili ved i
cardamoms amb garam masala), panner butter masala, butter panner, acompanyats
amb chapati o roti. Les múltiples formes de cuinar el dal (llenties), la sopa casolana
de carn de xai, o els plats humils servits en un menjador popular a Orakhand,
un plat combinat de Dahi, dal i paratha.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario