martes, 16 de octubre de 2012

Indian food



Quan comences a apreciar el menjar indi te n’adones que t’estàs integrant. Una nova cuina amb sabors molt diferents als que estem acostumats comença a semblar-te, no només particular, si no que també exquisita… el nostre periode d’aprenentatge ha estat a Delhi. Passat els primers dies en que no suportes el menjar especiat comences a notar-hi plaer, fins que el teu paladar comença a distingir els diferents sabors, a diferenciar els ingredients malgrat les espècies. Una àmplia gamma de plats a base de panner (formatge fresc de cabra), com son el Palak panner (espinacs), Shahi panner.. ummm!! (salsa de tomàquet cremosa i picant preparada amb ceba i pasta de anacards, amb una mica xili ved i cardamoms amb garam masala), panner butter masala, butter panner, acompanyats amb chapati o roti. Les múltiples formes de cuinar el dal (llenties), la sopa casolana de carn de xai, o els plats humils servits en un menjador popular a Orakhand, un plat combinat de Dahi, dal i paratha.  


No hay comentarios: